Gianluca Vacchi Investment Makes People Astonished

De Italiaanse DJ, maker en internet-gebaseerde levensster Gianluca Vacchi is gemarkeerd met Creative Artists Agency voor de algehele weergave.

Vacchi maakte zijn introductie als DJ in 2017 en heeft sindsdien opgetreden in clubs en vieringen over de hele wereld, van Las Vegas tot Dubai tot Zuid-Amerika en Europa, in slechts één jaar.

Als een 2018 bewoner DJ op Amnesia Ibiza, Vacchi’s VIBRA! feest is de belangrijkste en belangrijkste Latijns-Amerikaanse muzieknacht op het eiland.

Eerder dit jaar verkende Universal Latin-America Vacchi. Zijn eerste single voor het merk, Love, met Sebastián Yatra, heeft meer dan 100 miljoen perspectieven verdiend. Zijn anthemische tracks uit het verleden met Spinnin ‘Records, “Trump-It” en “Viento” hebben een geconsolideerde 40 miljoen plays.

Vacchi verscheen ook in J Balvin’s record-brekende “Mi Gente” muziekvideo, die meer dan 2 miljard keer werd gezien.

Op het gebied van online netwerken wordt hij gezien als een van de meest overtuigende personen op Instagram, positionering nr. 4 in mode; Nummer 5 in Europa; en nr. 34 wereldwijd door Hopper HQ, volgens CAA.

De Italiaanse DJ, maker en ster voor online netwerken, Gianluca Vacchi, is gemarkeerd met het leiden van amusement en games, Creative Artists Agency (CAA).

Vacchi maakte zijn introductie als DJ in 2017 en heeft sindsdien opgetreden op een aanzienlijk aantal van de beste clubs en optredens over de hele wereld. Van Las Vegas en Dubai tot Zuid-Amerika en Europa, Vacchi heeft in één jaar tijd echte tracks gemaakt terwijl hij zijn grootste voorbereidingen aan fans over de hele wereld voorlegt.

Als inwonende DJ van 2018 op Amnesia Ibiza hebben Vacchi-hosts een stempel op de wereld gedrukt met zijn VIBRA-bijeenkomst als de belangrijkste ooit belangrijke Latijns-Amerikaanse muzieknacht op het eiland.

Eerder dit jaar verkende Universal Latin-America Vacchi. Fans en pundits geprezen zijn eerste single voor de naam, Love met Sebastián Yatra. Tot nu toe heeft de video meer dan 100 miljoen perspectieven verdiend. Zijn anthemische nummers uit het verleden met Spinnin Records, Trump-It en Viento, hebben een geconsolideerde kijk van 40 miljoen. Geroemd om zijn verhuisbewegingen, kwam Vacchi ook in de baanbrekende Mi Gente-muziekvideo van J Balvin, die meer dan twee miljard keer werd gezien.

Met de aankomende komst van Sigamos Bailando, de meest recente onderneming van Vacchi, in een gezamenlijke inspanning met de Latijnse popgeniassen Luis Fonsi en Yandel, wordt hij uitvoerig beschouwd als iemand die dit jaar te zien is.

Op het internet gebaseerde leven front, wordt hij beschouwd als een opvallende onder de meest boeiende individuen op Instagram, positionering # vier in Fashion; #five in Europa; en # 34 wereldwijd door Hopper HQ.

Het ongebreidelde bestaan ​​van Gianluca Vacchi, de Italiaanse tycoon met een nummer van 11 miljoen in Instagram, die momenteel zijn zinnen zet op acteren

De 50-jarige multimiljonair-ondernemer Gianluca Vacchi is niet je normale Instagram-ster – hij doet absoluut alles op zijn eigen manier.

Na zijn ontslag te hebben genomen uit een beroep in het bedrijfsleven, nam de met zilverhaar bezette Italiaan een op internet gebaseerd leven door een storm van een jaar geleden, toen een video die hij op zichzelf plaatste op vakantie ging met zijn medeplichtige op het moment rond het internet circuleerde.

Sindsdien heeft hij een gigantische Instagram-opvolger opgepikt – meer dan 11 miljoen – waarmee hij zijn belachelijk luxe manier van leven deelt aan boord van privéstromen, jachten en snelle auto’s.

Business Insider sprak Vacchi toe nadat hij vrij recent contact had opgenomen in Italië om zijn moeder prettige kerstdagen te wensen.

Kijk naar beneden voor een kijkje in het weelderige universum van Gianluca Vacchi.

Dit is de 50-jarige Gianluca Vacchi, de multimiljonair-bedrijfsvisionaris die een groot aantal mensen kent vanwege de weelderige manier van leven die hij zijn 11 miljoen-nummer geeft, gevolgd door Instagram.

Business Insider loste verloren tijd op met Vacchi, kort nadat hij vrij recent contact had opgenomen in Italië om zijn moeder een vrolijk kerstfeest te wensen, voordat hij terugvloog naar Miami om kerstdag en oudejaarsdag bij daglicht door te brengen.

Het paar publiceerde een reeks opnames waarin ze gesynchroniseerde bewegingen uitvoerden in de late lente van 2016. Ze werden een groot aantal keren gezien.

Vacchi Investment dat hij op 25-jarige leeftijd in de ‘particuliere bedrijven’ ging na het afronden van zijn onderzoeken in financiële aangelegenheden. Naast zijn neef, ging hij tegen een deel van de organisaties van zijn familie in die diepgaande wederopbouw nodig hadden en daarna, nadat hij ze had omgedraaid, nam hij ze op in de aandelenhandel.

Op zijn 29ste zei hij dat hij ervoor koos om eerder een belegger te worden en ging hij in op private waarde, door organisaties aan te kopen en aan te bieden in verschillende delen. Ook, op een gegeven moment had zijn vingers in taarten kruiselings over 12 of 13 unieke gebieden.

“Op mijn 45e begreep ik dat de wereld niets meer te bieden had”, vertelde hij BI. “Ik ben niet geïntrigeerd door het verzamelen van contant geld helemaal niet meer, ik ben gewoon enthousiast over wat mijn interesse beweegt.”

Vacchi zei dat terwijl hij nooit meer toezicht houdt op organisaties, ondanks alles wat hij ziet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *